• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Mitt “nya” kök

För två helger sen passade min kära mor och jag på att fixa köket på jobbet. När jag flyttade in i studion var det bruna, slitna, sunkiga heltäckningsmattor i hela lokalen, det var inte målat på 15 år så den vita väggfärgen började mer likna gult och gamla ägarens hyllor och möbler kändes mer lager än fotostudio… Men nu, 3 års slit senare är jag i princip klar! Vi har målat, lagt golv och slängt ett helt flyttlass med gamla möbler och prylar. Nästa vecka får jag äntligen upp lampan i entrén sen saknas bara lite fler bilder så kommer jag känna mig helt som hemma!

Här får ni se köket som det ser ut nu, ska upp bilder på väggarna men annars fixat! Bilderna på skåpsluckorna har min man tagit (jag fotar hellre mer rörliga objekt) och de är printade som stora klistermärken som man sedan kan ta bort utan att skada skåpen! Tekniken är egentligen menad för kylskåp, men det funkade super även på de nymålade skåpen, superlätt att få dit dem också!

kitchen

Vill ni också försköna ert kylskåp eller liknande så kika in här: snyggkyl.se

Petra - Ser jätte snyggt ut, ska bli kul att få se det live på onsdag också. 🙂

Lucia - Ser väldigt snygg ut med bilderna på dörren, får väl se mera nästa vecka antar jag…. snyggt.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*