• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Rasmus 3 år!

Idag fyllde Rasmus hela 3 år! Mådde tyvärr inte tillräckligt bra för att åka till hans kalas i söndags, men jag ska träffa hans underbara mor på torsdag så då får han iaf sin present! Gjorde en lite miniatyr-Rasmus i cernitlera dagen till ära 🙂 På bilden är han iofs bara två år, men han är fortfarande lika fin!

rasmus3år

Fotade Eniros styrelse imorse, satt sedan fast i tvärbanan ett tag medans de bogserade bort tåget framför, men sen kom vi loss så jag kunde redigera dagens plåtning och layouta Rickard och Emmas bröllopsalbum som ni får se lite senare, brudparet måste få hinna kika själva först!

Danielle - Okay that one is my favorite!!!

Lucia - Oj, måste som mamma säga att jag har tjuvkikat idag och wow, vilken söt rasmus, han är om jag får säga lika söt idag. ser framemot att träffa dig på torsdag, gulligt collage.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*