• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Grattis Antoine 17 år!

Idag fyller min underbare bror 17 år! Familjefirandet var i eftermiddags så jag missade det hela då jag fotade Cecilia och Eriks bröllop, vilken tid vi än skulle firat i helgen så hade ett av oss fyra syskon saknats, jag drog nitlotten denna gång 😉 Mina varmaste gratulationer på födelsedagen Antoine, wish I could have been there!!!!!!

antoine

Carmen - nä, det är svårt med en stor familj att få allt att conecta… 😀 men nästa år blir det 😀

admin - Ja, connectar tycker jag nog vi gör, men svårt att vara alla på samma plats 😉

Carmen - var e denna bild tagen? 😛

admin - På Romeos studentmottagning 😉

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*