• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

That’s me in the water!

Me and my husband had a wonderful photoshoot this friday with my esteemed colleague Alicia Swedenborg and I just found some pictures of me on her blog!!!! I soooo look forward to see all the other pictures we took, with the pig noses, Elvis mask and a cold blooded murder on the parking lot … I hope Alicia doesn’t mind me “stealing” my favourite picture to post it here, check out  the others on her blog! Thank you thank you thank you for this great experience, everybody should trash their dress, it is sooo fun, a bit scary to actually drown you dress, but so worth it!

05asa_trashthedress_aliciaswedenborg

Jakob - Mycket vackert! 🙂

veronicasfoto - Jag håller med, verkligen en vacker bild. Du tar verkligen fina bilder förresten. Har kikat runt lite! =)

Lovisa - Jättefint! 🙂

Lindísima - Jag har på ett allvarligt sätt försummat mina surfningsplikter bland kollegornas bloggar på sistone men blir alldeles till mig av förtjusning när jag ser det här! Jag har naturligtvis kikat in på Alicias sida också men vill lämna en särskild kommentar här till den undersköna modellen som gör sig fantastiskt bra framför kameran! Super :-)!

Anneli - Jäklarns vad vacker du är Åsa!! Bild nummer två hos Alicia är såå otroligt vacker på dig så jag bara smälter! Denna är också jättefin! Vad härligt att ni gjorde det och ni har båda gjort ett fantastiskt jobb!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*