• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

vakna brorsan! Nu kommer tomten snart!

Fotade dessa urgulliga killar för ca 2 veckor sen, ena skrutten somnade mitt uppe i allt men hur söt är han han inte när han ligger där!!! Då jag själv har två grabbar på snart 4 år är det lite extra kul när jag får träffa andra som fått den stora gåvan att få två på en gång! Bjuder även på egna julbilden på grabbarna bus 🙂

Efter ett intensivt år med många nya idéer och ändringar i mitt fotograferande är det nu dags att vara lite ledig med mina egna grabbar, sen full fart i januari, nu fullbokat fram till mitten på februari, superkul! Mail svarar jag på även under ledigheterna om ni har frågor eller vill boka en tid!

2016 kommer bli ett toppenår, mina killar börjar sakta men säkert komma över sin värsta trotsperiod och förutom alla mina underbara kunder så kommer jag börja jobba mer på mitt eget fotoprojekt som kommer leda till ännu mer kreativa plåtningar för alla som bokar och vill ha något extra!

Önskar alla en riktigt God Jul och ett fantastiskt nytt år!

B_85428

B_84820

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*