• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Tilda och Lotten

Några uppslag från kusinerna Tilda och Lottens album. Fick chansen att sminka igen för första gången på många år, jättekul! Tilda 5,5 år hade världens tålamod medans vi fixade och donade!

Har ingen utbildning eller så i smink men jag gick teaterlinjen på gymnasiet och terroriserade mina vänner rätt ofta med mina bildideer. Vi spenderade mycket av vår fritid till att sminka, klä ut oss och sedan fota… riktigt kul bilder att ha kvar!

Fick även tillfälle att testa min nya “gammaldags” handmålade bakgrund. Letat i minst 10 år efter en sådan och lyckades till slut beställa en från USA via min mans släktingar. Jätteroligt att den kom fram i tid till denna plåtning. Alla kläder på dessa bilder är lånekläder som finns i ateljén, och det finns mycket mer!

 

spread-130spread-160spread-180spread-190spread-210spread-220spread-230spread-240

 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*