• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

nora & philip

Idag kom välbekanta ansikten till studion, men hjälp så stora de blivit! Sist var Nora 3 år och Philip en liten bebis, fotat dem sen de var i magen, och nu snart får de ännu ett litet syskon 🙂 Har man så fina modeller i studion måste man ju passa på att testa några av de nya bakgrunder jag fick i fredags och klänningen jag fick idag! Philip dignade gitarren så den blev ett självklart val till hans bilder. Åh vad jag längtar till allt jag beställt under jullovet kommer, då vankas feer, prinsessor, renaissanskläder och pirater med tillhörande rekvisita. ska bli så kul i år! inte för att det saknades rekvisita och kläder innan, men nu har jag läxat till det hela ytterligare ett snäpp med finfina grejer för annorlunda, kreativa bilder! Tar ju såklart stilrena bilder också vid varje fotografering, men kul med variation under en plåtning!

 

w_31162w_31276w_31288w_31335

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*