• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

gott nytt år!!

2014 hände en hel del i företaget! Ny hemsida och logga, renovering av bildvisningsrummet och massa ny rekvisita i form av framförallt vintagekläder till både tjejer och killar och nya bakgrunder! Samt sist men inte minst en ny anställd, Cosmin. Kan säga att det är guld att ha en bra assistent när man har fullt upp, speciellt en som är rolig att jobba med och inspirerar! Att han är riktigt bra på att få barn att skratta är ju bara ett stort plus!

Nu i mellandagarna har jag letat fram ännu fler bakgrunder från USA och några härliga klänningar med lite princess-känsla denna gång i olika storlekar, skallen bubblar av nya idéer! Fullbokat redan till slutet på februari och tiderna bokas upp snabbt, jätteroligt att det ser ut att bli lika fullt upp 2015!!

09_6265

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*