• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

lekt med Thea i studion idag

Det är verkligen kul när jag får tillfället att få helt fria händer och denna gång “lånade” jag fantastiska Thea som jag fotat vid några olika tillfällen tidigare och testade lite nya bakgrunder/kläder och rekvisita. Visst är hon en perfekt Alice? efteråt fick hon välja klänning själv och fastnade för den rosa drömmen jag fick in häromdagen 🙂 finare och sötare än den finaste prinsessan! Tack underbara Therese för att jag fick leka med Thea en sväng 🙂B_19392Bx_19378w_19374B_19390Bz_19462webb_19560webb_19622

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*