• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Mina pojkars första år!

 

I fredags, den 22 mars, fyllde Jack och Elliot 1 år!

Under året har jag fotat dem månadsvis och här är nu alla bilder samlade, andra bilden är den enda utan riktigt tema, då jag inte hade fått iden än att köra just teman, hade tänkt bara fota dem månadsvis men kom på att det blev roligare så här! påskbilden hade jag ju redan!

Rösta på din favorit så kan du vinna en egen tema-fotografering, har du en idé redan nu så skriv med den annars så hittar vi på något ihop! Fotograferingen sker i studion i juni då jag är tillbaka från mammaledigheten!

Petra - Svårt att välja då de alla är fina! Dock är fransmännen eller påskpojkarna extra fina och roliga. Jag röstar på påskpojkarna och vinner jag så vill jag gärna ha strandtema med mina pojkar Nils och Erik.

Josefin - Jag röstar på när pojkarna är fransmän med mustascher, klart roligast! 🙂 Vinner jag så önskar jag mig en familjefotografering med mig, sonen och mannen och kanske katten. Vi har aldrig haft en sådan så det är på tiden. Alternativt en generationsfotografering på min son, mig, min mamma och min mormor. Fyra led, fyra generationer, fyra erfarenheter :)Keep up the good work!

Sandra Fahlberg - Hej! Ramla in på din blogg nu å vilka fina bilder på fina pojkar! Alla bilder hade sin skönhet men jag röstar på påskpojkarna 🙂

MissJeni - Jättesvårt att bara välja en favorit, tycker det är väldigt kul att du har fotat dom varje månad. Men jag älskar nyårsbilden så den röstar jag på 😀

Josefine Öst - Hej Åsa!
Många av bilderna är otroligt fina! Jag röstar på pojkarnas 1 års bild. Den är busig och visar verkligen hur underbart det kan vara just 1 år! Vinner jag – skulle jag önska en familjefotografering på mig, min sambo och vår son Oscar (idag 2 månader). Vi är naturligtvis öppna för tips och förslag från dig!

Hurra och grattis till pojkarna!

Pappa - Kälkbilden, min månad! Jag tävlar inte så klart.

Fotograf Lotta Johansson - Vinterbilden på kälken (stavas det så…?) med pojkarna i pippi-randiga kläder är helt underbar! Helt klart min favorit.

/Lotta

Ann - Det står mellan Nyår & kälken…
Men jag väljer kälken med motiveringen;
Att med så enkel rekvisita kunna förmedla vintern utanför,
& fånga den där speciella glimten då man undrar ” vad tänker du nu!”.

Otroligt vad duktiga modeller ni har!

Vinner jag får du gärna hitta på något tokigt!

Li Hjelte - Hej!! Jag röstar på påskbilden, sjukt söt! Håller tummarna för temafotografering på vår lilla Maj som är 5 månader 🙂

Helena Törnkvist - Underbara bilder på dina fina barn. Dock hade jag hoppats få rösta på den urgulliga sommarbilden då de har varsin gubbkeps på sig och sitter i gräset med blommor och en stor flaska i en träbehållare bakom sig. Det är min absoluta favorit. Men annars röstar jag på ettårskortet där de ser så där lagom busiga ut.
Om jag vinner önskar jag ge en baskettemafotografering till en av mina bästa basketvänner som får sitt första barn i september. Skulle vara en fantastisk present att ge familjen. 😀
Glad Påsk!

Jessica Wahlquist - Hej Åsa,

Så otroligt fina bilder på dina pojkar. Alla är helt suveräna, men bäst gillar jag ettårsfotot. De ser så nöjda ut över att få kladda. Ett liknade foto skulle jag vilja ha på vår son som fyller två år i juni.

Titti - Jag röstar på påskbilden.:)

Linn Cassens - Den med dom sma franzoserna. den är sa söt! alla bilderna är socker men just pojkarna med mustarch och bagget ahhhh!
Kram Linn

Cissi Lindoff - Hej Åsa!
Jag bara ÄLSKAR bilden på pojkarna som änglar! Den är så vacker å så otroligt stark på nåt vis! Så det är den bilden jag röstar på! Skulle vara kul att få komma och låta Vilma bli fotad, men temat cirkus! Hon blir en cirkusprinsessa! 🙂
Ha det bra! Kram

Lovisa Karlsson - Jag älskar Valenties-bilden mest (februari)! Så den får min röst. 🙂
Kram

Julie De Angelis - Jag trodde I jag hade redan röstat men nu ser jag inte det så jag röstar på Påskäggen! Underbart! Vad de har växt! Jag tänkte faktiskt komma förbi idag och se om det går att beställa lite bilder. Jag ville även boka en ny tid, men jag väntar på tävlingen först ;o)

Dyveke Hedström - Nyårsbilden är helskön, den får min röst! Vore kul att se samma teman när de är tonåringar 😉 Lite svårt med påskäggen dock!
Jag gjorde en s/v makeupfotografering på mig själv för ca 25 år sen.. (herregud)! Det var en kvinnlig duktig fotograf som hittade mina bästa sidor.
Jag önskar mig dig som fotograf att ta sensuella, lugna bilder av mig som “nästan gammal” 🙂

Agita Lannin - Hej Åsa!
Försenad grattis på pojkarnas födelsedagen! Första kalaset är en stor dag for mamma, eller hur?

Jag har också en dotter född 22 mars. Superskönt med vårbebisar.

Jag röstar på dina “Påskgodis pojkarna”. Vem kunde vara sötare?

Men om Du tycker att det är dags med lite tjejinspiration i din atelje, så är mina två dottrar berädda att bli fotade barfota i långa, somriga klänningar med långt, lockigt hår över bara axlar. In med sommaren! 🙂

Anna "moster till Åsa" - Ja utan tävlan så är min favorit augustibilden med kräfttema och sean tycker jag att änglar är en väldigt stämningsfull bild :)och så gillar jag när de firar ett år tillsammans och när de är hemma hos mig och kalasar lite 😀

Jessica Jäger - Jag röstar på bilden med änglatema; så oerhört vacker!

Matilda Marshall - Vilka underbara bilder!!:) Men om jag ska välja tror jag att det får bli 1 årsbilden med gräddtårtan som pojkarna får busa med, underbar!!:)

Mvh

Matilda och tvillingflickorna Malvina och Juni 13 månader:)

Camilla Gidlöf Regnier - Jättefina bilder! Jag röstar på änglarna.

Marianne Ax Andersson - Suveräna bilder! Jag röstar på påskbilden!

Kajsa - Älskar både påsk- och änglabilden, men måste jag välja blir det den sistnämnda jag röstar på. Har tvillingpojkar på snart 2 år och en fotografering hade ju varit underbart!!!

Lisa Nylén - Vilken underbar bildsamling! Dina söner är galet gulliga!

Maria Wallin - Vilka otroligt fina bilder men jag röstar på Nyårsbilden då den är så festlig och för oss betyder nyår en ny historia i vårt liv. Vår son föddes 11 veckor förtidigt några dagar före nyår 2012 och det var just på nyårsafton vi fick hålla i honom för första gången. Det skulle vara häftigt att vinna en fotografering som bygger på att se världen med nya ögon.

Maria Wallin - Såg nu att jag nog är ute ca ett år för sent 😉

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*