• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Sara & Johan

dsc_0965

dsc_1034

dsc_1232

dsc_1284

dsc_1432

dsc_1467

dsc_1613

dsc_1650dsc_1666

Bröllop ute på Lidingö med det underbart härliga paret Sara och Johan, snacka om sann glädje! Paret strålade av lycka i duggregnet, det är så härligt att få vara vittne till såna stunder! Johans corsage ramlade av mitt i fotograferingen, det var varianten som sitter fast med en magnet, vi letade ett tag på marken efter magneten på marken men förgäves… ett tag senare dök den dock upp, den hade fäst sig vid bältet!  Händer rätt ofta att den sortens corsage lossnar, men det är första gången den försvunnit spårlöst!;-)
Jag hoppas ni hade en underbar vigsel och kväll, återigen mina varmaste gratulationer till söt-Jonathans mamma och pappa!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*