• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Mina pojkar

Snart är vi föräldrar! Någon gång i mars kommer våra små tvillingpojkar… två små sängar och massa minikläder väntar i deras rum och vi börjar bli sjukt nyfikna på vilka de är! För att de inte ska komma för tidigt, och för att kroppen ska orka med jobbar jag inte sen några veckor tillbaka, men studion är i mycket goda händer då min kollega Jenny jobbar på som vanligt! Så är ni sugna på en barn/porträtt/familjefotografering är det bara att höra av sig till henne via hemsidan där ni även kan se många exempel på Ateljens bilder 🙂 ateljenvidodenplan.se

Själv tar jag en paus fram tills november och julsäsongen, detta betyder att jag inte kommer fota några bröllop denna säsong, men jag tipsar gärna om duktiga kollegor om jag kan, jag brukar svara snabbt på mail, men får ni inget svar på några dagar så kan det vara pojkarna som tagit över min fulla uppmärksamhet!

Delar med mig av mina senaste gravidbilder som Jenny tog häromdagen!smink och hår: Angela Tryggveson

ulrica - Åh himmel, du är ju helt galet vacker… filmstjärnestatus!!!!

Kram

Matilda - Du är så galet vacker Åsa!
Skall bli riktigt spännande att se vad det är för krabater därinne 🙂
Ta nu och njut innan allvaret startar 😉

Tess -Kervefors Foto & Media - Vilken härlig mage & vilka vackra bilder. 🙂

Ulrika - Du är så fin!

AnnaC - Åsa strålande:)))

Anna - Å vad vacker du är!! Snart får du fullt upp med de två! Lycka till! 🙂

Arvid och Susanna Widén - Så vacker du är och vilka fina bilder! Jag är så nyfiken på att få se bilder på pojkarna. Tänk villka lyckans ostar de är som har en så härlig och bra fotograf till mamma. Kram Susanna

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*