• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Sanna och Arvid 11-11-11

Igår fotade jag detta urmysiga par! De blev ihop den 11 november för 22 år sedan! Många härliga år ihop och tre barn senare var det nu dags och datumet var ju givet…

Jag fotograferade Sannas möhippa för några veckor sedan och fick sedan frågan om jag kunde fota bröllopet, superkul då det verkligen var ett trevligt möhippe-gäng och Sanna var en så härligt glad och trevlig tjej! Visade sig att hennes Arvid också är mycket trevlig, var en ren fröjd att fota dem! Så kära efter så många år, och bara sådär naturligt härligt glada och avslappnade! Bara det att sonen Melker fick cyckla in med ringarna 😉

jag är så glad att ni bokade mig så jag fick uppleva denna dag!!!!

Jenny - Jättefina bilder från bröllopet, vad härlig familjen ser ut och bruden var verkligen jättevacker! Vad underbart allt såg ut och de såg verkligen kära ut!

Arvid och Susanna Widén - VI HAR GIFT OSS!
Du tar verkligen fantastiska bilder. Tack för att du förgyllt och förevigat vårt bröllop. Vi gillar dig och det kändes väldigt tryggt och naturligt.

Stor Kram
Arvid och Susanna Widén

Sven - Fantastiskt bra bilder!

AnnaC - Fina bilder. Jag gillar bilden med ringar och familji poträtt ute.:)))

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*