• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Vår Tove och hennes Tobbe!

Fick för inte alls länge sen ett meddelande från Tove där hon avslöjade en hemlighet! Den 6 november skulle hon och Tobbe gifta sig på Arlanda och de ville att jag och Jenny skulle vara med och dokumentera det hela! Vigseln avslöjades idag i lokaltidningen och på facebook så vi fick fritt fram att lägga upp lite bilder på bloggen! Tove är även hon en talangfull fotograf och driver Atelje Wasa i Örebro, hon är en av tjejerna i vårt lilla gäng “Landerbergs girls” som vi så fint kallade oss efter ha gått en kurs hos fotograf Mats Landerberg i Ängelholm, vi fick alla superfin kontakt och kör en liten turné i varandras städer och ateljeer och pratar jobb och allt annat under himmel och jord! Så att få vara med på hennes bröllop var mycket speciellt för både Jenny och mig. Såklart även kul att få träffa hennes Tobbe som hon pratat så mycket om! De nygifta ska även bli föräldrar i mars så vi har mycket att se fram emot!!!

Största grattiskramen och ha det så underbart i Berlin!!!

Tove - Jättefina bilder!!! Vi är asnöjda och nyfikna pa fler saklart! Tack o kram!

Tess - Verkligen underbara bilder! 🙂 Ovanligt och vackert med en brud i svart! 🙂

Jaana - Fantastiska bilder på et utrolig vackert brudpar!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*