• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Ingela och Erik- bröllop på Kolmården

Här kommer ett litet urval av gårdagens bilder, blev riktigt många härliga bilder så det var inte helt lätt att välja ut vilka jag skulle visa på bloggen!

Det var alltså den 27 Augusti som Ingela och Erik blev man och fru! Jag fotograferade parets förlovningsbilder för ca 2 år sedan i ateljen, och blev jätteglad över att få frågan om jag nu ville fota deras stora dag! Fick då även veta att det finns en kyrka i Kolmårdens djurpark! Senast jag var på Kolmården var i augusti 2005, när jag och min man dejtat i bara några veckor, så det var kul att det var just han som följde med som assistent denna gång 🙂

Dagen började hos Hårmakarna i Norrköping och sen vidare runt hörnet till Rafaela brud och fest där Ingela köpt sin vackra klänning, verkligen perfekt att få proffshjälp med att knyta den! Sedan bar det iväg till Marmorbruket längst med vattnet, helt underbar festlokal och vilken utsikt! kändes som vi var vid medelhavet, tom Mistralen var där! Blåste ordentligt i brudklänningen! På väg till kyrkan tog vi en kort sväng i parken, något djur måste man få med om man gifter sig mitt i en djurpark 😉

Ingela var strålande vacker och Eriks farfars frack satt som en smäck!! Helt perfekt dag med vackert väder, glada gäster, ja, allt man kan önska! Nu reser snart brudparet bort en sväng och jag hoppas er bröllopsresa blir lika härlig den!

Detta var ett perfekt avslut på årets bröllopssäsong för min del!

Mattz Birath - NICE !! som vanligt // Mattz

Lovisa Karlsson - Guuuuud vilka härliga bilder, som vanligt. 🙂
Gillar skarpt den prickiga, slappande katten bland alla andra bilder oxo…hehe

Brigitte Grenfeldt - Så fint, Åsa! Vilken härlig känsla i bilderna.

Lars Virdeby - Fint skildrat Åsa : )

Ingela o Erik - Åsa du är bara bäst!! Vilka underbara bilder! Tack för allt.
/ herr o fru Almstömer

Jenny - Lika bra som alltid och jag blir lika imponerad varje gång. Supersött brudpar med vacker klänning och bukett! Du inspirerar mig!

Bodil - Jamenvisst! Så har du gjort det igen! Och fick en trevlig liten resa på köpet. Jättefint!

Annette Kongsmark - Världsklass Åsa. Så härliga bilder.

Fotograf Håkan Ivarsson - Underbara bilder. Å vilken festlokal sen!! Så läcker.

Katrin Svensson - Oj, vad ska man säga? läckert, läckert!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*