• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Mediha

De här bilderna tog jag på en tema-möhippa för lite över ett år sedan, fantastiskt rolig fotografering, jag bara älskar att få fota den här typen av bilder, och så får jag dessutom nytta av alla kläder och peruker jag har i ateljén! Tallee Savage stod för den ursnygga make-upen och Mediha var bara så rätt, så otroligt vackert ansikte och hon levde sig verkligen in i epoken! Nu när hon beställt bilderna till sitt album fick jag dessutom fria händer på redigering…

Petra - Vad kul att se fler bilder från den fotograferingen, har bara sett en hittills. Gillade den när hon ligger ner och har handen över huvudet.

Fotograf Jessica Lund - Otroligt vackra bilder Åsa!!!!! Nu har du verkligen lyckats och hittat rätt! Skitsnyggt! Fantastiska! Magiska! Åh vill ha såna på mig!!! Kul att se! Kram,

Lindísima - Jag känner också igen en bild men serien i sin helhet är fantastisk! Många hurra för den!

admin - Tack 🙂 Jag älskar verkligen att ta såna här bilder, och när man får chansen att fotografera med en sån fanatstisk “modell” kan det ju inte bli bättre, och Tallees smink var toppen över i, hon är riktigt duktig på äldre sminkningar.
Jessica-Det ska nog gå att ordna 😉

Natalie - ..ÅÅhhhh..vad vacker kvinna! och vilken fantastisk fotograf du är…du äger! Du har verkligen fångat henne…???

Anneli - Jag förstår att du gillar denna stil för det känns så rätt. Det är så snyggt gjort och hela stilen är så rätt! Den högra bilden på fjärde raden bara älskar jag redigeringen i. Du är så himla duktig och det är så roligt att se! :O)))

Katja - Gud, vilka fina bilder! Jag ÄLSKAR dem alla! Fantastisk jobb! Fantastisk modell! Makeup är bara perfection!

Ulrika - Det är magi, plötsligt är man på 20 talet! Fantastiska bilder!

Marit Solblad - Åsa my God, vilka bilder! Jag älskar högra bilden på tredje raden. Magisk!

JulianaWiklund - Hej Åsa!
Wow! Vilka fina bilder och vilken fin bearbetning du har gjort.
Hon passar perfekt till temat.
Kanon!
Kram!
juliana

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*