• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Johanna

Idag fotade jag den här härliga tjejens studentfoton, Johanna tog studenten den 29 maj i år, hennes bror Marcus studentbilder är tydligen hela två år sen jag tog, tiden går så himla fort! Otroligt go och glad tjej som har jättehärligt spontant leende, svårt att bara välja ut några få, vi tog bilder i studion också, men det blir för många bilder för ikväll 😉

Anneli - Jättefina bilder på en söt student. Jag gillar särskilt den sista bilden för hon är så otroligt charmig och vacker i sitt leende där! Dessutom en snygg bearbetning fast det är det ju överallt! :O) Tänk om jag haft såhär fina bilder från min student..vad glad jag skulle ha varit då!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*