• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Susanne och Christian

hum, tror det här är ett av mina mest välfyllda blogginlägg, men vad gör man när man fotat i 12 timmar och sållat ner slutresultatet till 1882 bilder? I fredags, den 10 juni, var det exakt 12 år sedan brudparet träffades för första gången på ett dansgolv och fick tycke för varann, så varför inte dansa på ett tak för att fira detta? 😉 trots att både brud och fotograf är sjukt höjdrädda….

Det var en riktigt härlig dag att få vara med om, trevlig stämning rakt igenom! och inte varje dag man får fota på tak och zebror! bara att få se deras son Philip dansa! tjejerna får akta sig om några år 😉 Susannes har även två lite äldre barn, och det var sonen Kim som förde mamma uppför kyrkgången 🙂

Jag kunde inte låta bli att börja jobba på helgens blogginlägg igår natt och vidare ikväll, trots att jag måste erkänna att jag är rätt slut efter helgens två bröllop, möhippa i ateljen samt Gustafs dop idag… tur att man är nattuggla och att jag kan ta lite sovmorgon imorgon innan jag ska börja redigera alla förra veckans beställningar, massa barnbilder och två bröllopsalbum ska jag börja jobba på…nope, ingen arbetsnarkoman här inte!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Tess - Vilka underbara foton, så mycket personlighet & charm. Jag är imponerad! 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*