• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

8/6-11 Antoine tar studenten!

Igår tog min yngste bror Antoine studenten, lite stolt är man ju.. Natur-linjen med bra slutbetyg o allt! Jenny skötta ateljen så jag kunde vara med hela dagen från utspring till mottagning, sållat ner det till 502 bilder nu som han ska få i en fotobok som minne 🙂 Jag lyckades även få en bild med mig och mina föräldrar, tror jag fyllde 15 år sist vi tog en bild ihop även om de har sets många ggr sen dess såklart. Vi passade såklart på att ta en syskonbild också och så var jag tvungen att ta med en bild på min bonus-mor, hon ser så stolt ut över sin son när han sprang ut…

undefinedundefinedundefinedundefined

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*