• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

T & U

Igår fotade jag T & Us bröllop på Krägga Herrgård, otroligt roligt och mysigt par! Det var en liten intim vigsel med 21 gäster precis vid vattnet… superhärlig dag att få vara med om, bruden gjorde om härliga glädjeskutt på gräsmattan, men det får ni inte se 😉 brudparet ville inte vara med på bloggen så ni får bara se lite glimtar av de fina gröna detaljerna… och brudparet själva åker snart till blåare breddgrader, Grekland!

Som assistent hade jag ingen mindre än Cherrie Croutts, bröllopsfotograf med Australiensiskt ursprung, superkul och trevlig tjej som var mycket bra sällskap i bilen och mkt lyhörd som assistent. Bröllopsfotografer är verkligen de bästa assistenterna man kan ha, förstår precis vad man behöver mitt i stunden, konstigt nog brukar de vara upptagna på lördagar 😉

Tack igen till det underbara paret för en fantastiskt rolig fotografering!

undefinedundefinedundefinedundefined

Cherrie Coutts - My gosh this is gorgeous work and the couple were such a fun pair! I had a super fun time!! xo

Tess - Mycket vackert med detaljbilderna 🙂

Linda Jönér - Åh, vilken fin skobild, älskar när bruden har “icke-vita” skor!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*