• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Emma och Anders-i all hemlighet

När jag läste Metros horoskop igår morse så stod det att något jag såg fram emot denna dag skulle visa sig bli bättre än vad jag trodde, och så rätt det blev denna gång! Vi skulle egentligen inte fotograferat under vigseln, men då Emma och Anders precis skulle gå in i kyrkan när vi kom så slank vi med in… och det ångrade vi inte en sekund! snacka om känslor, Emma är verkligen en av de lyckligaste brudar jag sett och jag har fotat många lyckliga brudar 😉 hennes små leenden och rysningar av glädje gjode att både jag och Jenny hade rätt mycket vatten i ögonen…. Det var första gången Jenny och jag fotade ihop, och vi hade dessutom våra två praktikanter Jenna och Johanna med oss som assistenter och nyfikna åskådare 🙂 Det var jättekul att jobba ihop och med ett så fantastiskt par! Bröllopet var dessutom hemligt och i skrivandets stund börjar deras nära och kära få reda på den goda nyheten, efter 12 år tillsammans är de nu man och fru!

Tusen tack för att vi fick vara med och dela denna intima och vackra stund med er i kyrkan!

Kul att se hur olika bilder kan bli från exakt samma tillfälle, varje fotograf har sin stil och det är inte alla som har turen att ha två fotografer på sitt bröllop 😉 Ni hittar några av jennys bilder från dagen på hennes blogg klicka här🙂

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Annette Ibsén - Jättevackra bilder! Så mycket känsla!

Jenny - Underbara bilder otroligt att våra bilder är så olika trots samma par. Men jättevackra bilder du har verkligen fångat känslan.

Tess - De svart/vita bilderna var fantastiska 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*