• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Workshop med Joe Buissink

Idag var jag och Jenny på workshop med Hollywood-fotografen Joe Buissink som fotat bla Christina Applegates, Jennifer Lopez och Christina Aguileras bröllop. En mycket trevlig dag i sällskap med massa trevliga kollegor, och Joe är verkligen en fantastiskt trevlig och omtänksam man. Han sa att det viktigatse var de minnen som bilderna vi skapar ger våra kunder, och jag kan inte göra något annat än att hålla med. Att jobba som bröllopsfotograf och att följa familjer ger mig så otroligt mycket och jag hoppas att mina bilder bidrar till att bevara minnen från de stunderna.

Efter seminariet på förmiddagen då han visade bilder,berättade om sitt arbetsätt och hur han kommit dit han är idag efter bland annat en allt annat än harmonisk uppväxt begav vi oss till Stadshuset där vi fick testa lite olika objektiv och inställningar som han använder. Lånade även ett tilt-objektiv av ren nyfikenhet, skärpan och skärpedjupet styrs på ett helt annat sätt än vanligt, kul att testa!

Mycket känslor och tankar i huvudet just nu 🙂 Här kommer lite bilder från idag, på Joe, nåra goa fotografer, bland annat Jenny Blad som fotade mitt och Anders bröllop för drygt två år sen och såklart våra vackra modeller Kristina och Jessica som tappert kämpade i kylan! snö i maj!!!!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

I taxin på väg tillbaka till Scandinavian Photo berättade han om när han gifte sig med sin Franska hustru, Mariline…. Han hade bett henne ställa upp som brud-modell för ett tidningsreportage om honom, hon stylas och får veta att det kommer finnas 40 st statister i bänkarna i trädgården och en fotograf kommer fotografera honom medans han fotar. Hon går mot bänkarna där statisterna sitter vända ryggen mot henne. Han ber henne stå still precis bakom sista bänken, och frågar ” skulle du kunna tänka dig att gifta dig med mig idag?” då vänder alla i bänkarna på sig och där sitter hela släkten och de närmaste vännerna, och hennes vänninor tar henne sedan i hand en och en och leder henne upp till Joe… WOW!

Cherrie Coutts - Impressive work! And that model with the Auburn hair is gorgeous!

jenny Thörnberg - wow… vad kul att se bilderna, får se om jag hinner blogg i natt…. klockan är redan tolv och jag har precis lyckats sålla lite bland bilderna. Vad kul med den sista histoiren, han var verkligen en helt underbar människa!

Ulrica - Lika fantastiska bilder som alltid.
Jag hoppas få möjlighet att fota med dig igen någon gång.

Kram ULrica

Sara Mårtenssonn - Tack för idag! Vilka härliga bilder ni fått till (trots de ibland lite udda motiven 😉 )!! Själv var jag hemma tjugo i tolv, så någon bildurladdning blev det inte 😉
*kram*

Stephanie - MAGNIFIQUES!

Tess - Jätte fina bilder 🙂

Jessica Skogsberg - Wow wow wow wow!! 😀

Mimmi Bergenstam - Wow! Jag är fullkomligt berusad av dina bilder Åsa! 🙂 Och det sista du skriver i inlägget om Joe’s eget bröllop ger mig “gåshudskänsla” 😉 Jag ska själv gå på hans workshop i Malmö på måndag och det känns så rätt efter att fått se både dina bilder och läst dina ord! 🙂 Varmaste, Mimmi Bergenstam

admin - fantastisk man, du har verkligen något att se fram emot!

Mats - så nice Åsa!
Man skulle hängt med kanske.

Annette Kongsmark - så roligt att se så många fina bilder från en och samma workshop – visar verkligen att även miljön och modellan är 100% lika så blir bilderna så olika – imponerande jobb du har gjort Åsa

Nicklas - Haha där var ju jag på bild! Internet är en märklig plats, sökte på Joe’s namn och då kommer jag till dig blogg där jag står och viftar med en mikrofon :p

Petra Andersson Fotograf - Wow! Låter som en riktigt bra dag! 🙂 Riktigt coolt frieri!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*