• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Roshi och Staffan

Ooops… vart lite fler bilder än jag tänkte blogga-igen. Men det var svårt att sålla bland mina favoriter från idag, fantastiskt par; avslappnade och så kära, underbar klänning, cool ring (från Egypten) och ja vad kan jag säga mer, se själva!

Vi började med en 5-minutare i Kungsträdgården då träden står i blom där denna vecka 🙂 Begav oss sedan till Skeppsholmen och Nationalmuseum där detta underbara par sedan skulle ha bjudningen efter bröllopet i Gustav Wasas kyrka. Precis innan vi skulle gå in i museet kom några droppar men annars klarade vi oss finemang! På måndag är det Bali i tre veckor som gäller för de nygifta, låter inte helt fel 😉

Stort tack för en otroligt rolig fotografering och återigen ett stort stort grattis!!!!!!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Roshi och Staffan-Fotograf OzDeleau/Åsa Deleau Wiklund » Bröllopsfotograf – hitta den som passar just ert bröllop - […] är några av dagens bilder, finns fler på bloggen som ni hittar här #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: […]

Mattz Birath - Underbara Bilder ÅSA 🙂

Johanna - FANTASTISKA bilder Åsa 🙂 Du är så duktig på det du gör!

Matilda Christensen - Makalöst vackert ! 🙂

Petra - Vilka underbara bilder Åsa. Kul att bröllopssäsongen är igång nu så man får njuta av dina fina bröllopsbilder igen. 🙂

Staffan & Roshi - Hej Åsa! Fantastiska bilder, vi är så nöjda. Det ska bli underbart att gå igenom bilderna med dig. Resten av dagen var som en dröm och vi är överlyckliga. Vi hörs när vi är tillbaka från resan!

Kram Staffan & Roshi

Katja/StudioLivia - Otroligt vackra bilder! Gillar skarpt!

Jessica Lund - Jättevackra bilder Åsa!

Jocke - Vadå vackra bilder. Det är ju de vackra tu som gör att bilderna upplevs vackra ;o)

Ni är helt underbara att titta på. Får rysningar och drömmer mig bort.

Kram på er båda

Margareta Cervin - Sååå otroligt fina bilder Åsa! Vilken känsla i bilderna.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*