• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Elisabeth & Rickard-Villa Söderås

Idag fotade jag det här urmysiga paret på villa Söderås på Lidingö. Gästerna anlände först medans paret åkte runt en extra tur, ypperligt tillfälle att fota alla mingelbilder! Solen hade varit med hela dagen och var det fram tills vi precis skulle börja fota, DÅ öppnade sig himlen och en hel veckas insparat regn öste ner! Som tur var det jättefint inne i villan, så vi började ta bilder inomhus, och brudparet var så otroligt härligt avslappnade över väderväxlingen! Ni var såå coola! Efter ca 20 minuter förvandlades ösregnet till lätt duggregn och gick över till strålande sol!  Så då fick vi chansen att gå ut och fota på massa platser jag kikat runt på innan, woohoo! 

Jättegrattis återigen till er båda och ha det så helt underbart i Thailand!

Petra - Så fina bilder. Blir extra kul att se dom när man var med, supersött brudpar var dom verkligen. :)Tack ännu en gång för att jag fick följa med.

admin - Det var kul att ha dig med, ska bli kul att se dina bilder från dagen 🙂

Katrin Svensson - verkligen jättefina bilder! du fåt fram din egen stil så fint. ett slags mjukhet och romantik över alla bilderna som jag gillar.
Katrin

MissJeni - Vilka underbara bilder 🙂 Verkligen vackert!

Lindísima - Fina bilder med allt från regn till sommarsol, så hade jag också på min fotografering. De mjuka och “motljusdisiga” bilderna inomhus vid fönstren är hur fina som helst!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*