• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Landerberg’s Girls! Ännu en trevlig träff!

I mars 2010 var jag och Jenny på kurs hos fotograf Mats Landerberg i Ängelholm, där lärde vi känna några fantastiska tjejer! Matilda Christenssen, Tove Peterson, Kristin Wiktorsson och Wiwi Aronsson från lika olika delar av landet. (klicka på namnen för att komma till deras hemsidor) Vi har alla egen porträtt atelje och under en lång middag efter kursen bestämde vi att i tur och ordning hälsa på varann i varsina ateljeer för att snoka runt, få inspiration och bara snacka om allt och inget! För några månader sen besökte vi Kristin i Uddevalla och den här helgen var det min och Jennys tur att välkomna girlsen! Tyvärr blev Kristins dotter sjuk i sista stund och Wiwi “stackarn” är på varmare breddgrader….

Vi startade dagen i söndags i ateljen med Jennys goda lasagne och passade sen på att fota varandra för att sedan gå igenom vårat arbetsflöde och visa runt i vår lokal, sen begav oss till härliga restaurang Grill för lite buffé innan vi drog vidare till Fotografiska museet. Efter det åkte vi hem till Jennys hus i Brottby, barnen och mannen fick farmor låna 😉 I sällskap av diverse tilltugg, vin och te satt vi uppe sent och babblade på. Idag blev det frukost, visade hur vi bearbetar våra bilder och sen taco-lunch innan vi körde tjejerna till tåg och flyg!

En helg som gick mkt snabbt och vi ser fram emot nästa träff som bli i maj eller så! Tusen tack tjejer för ännu en superhärlig träff!!!

Här nedan ser ni några av de mer seriösa bilder som togs igår 🙂

Bodil - Åh vad kul! Vilket program!
Nästa gång vill jag vara med!

Jag ser att en av era vänner har studio i Örebro! Och vilken FIN studio sen! Henne kanske jag hälsar på helt av mig själv nästa gång jag är där.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*