• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Gunilla och Patrik

Känns lite konstigt att blogga så många dagar efter ett bröllop, gillar annars att blogga samma kväll (läs natt) men förra helgen var det höstmöte för alla fotografer i SFG så direkt efter bröllop nr 2 den 28 augusti var det direkt till tågstationen och iväg till Göteborg!

Men nu får ni kika lite på detta vackra par! Vi fotade på Skeppsholmen under gassande sol 🙂 Sedan bar det av till Bromma kyrka för Gunilla och Patrik medans jag begav mig till Stadshuset för nästa bröllop, hade dock gott om restid. Coolt med kronan lånad från Bromma kyrka, med samma änglar som de som pryder kyrkans tak! Och brudens ringar gick inte av för hackor! så himla snygga!!!!

Lina Roos fotograf - Mums, snygga!!

Terri - helt fantastiska bilder punkt slut!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*