• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Jessica och Björn

Idag blev Jessica och Björn äkta makar! Under ett tält vid Fåfängan under dundrande regndroppar sa de sitt JA! Jessica jobbar med min vän Erica Falk som även var gäst på bröllopet med sin sambo Emma, Erica förgyllde även bröllopet med sin fina sång, hon har verkligen en härlig röst så jag förstår varför Jessica gett henne detta hedersuppdrag 🙂

Mötte upp Jessica imorse hos frisören på Hair and Face i Gallerian innan vi begav oss hem till brudens mor för ombyte. Planen var att sedan fota i Vitabergsparken men då himlen inte höll med så åkte vi till Fjärilshuset istället, vilket blev ett bra val då temat dessutom var medelhavet. Snabb titt förbi hotellrummet och sen iväg till Fåfängan för vigsel och fest!

Måste förutom att gratulera brudparet även ge ett stort tack till Bodil Bergman-Hughes, vän och kollega, som under hela dagen hämtat och parkerat bilen, burit och släpat och även bidragit med sina fotokunskaper! Du är en äkta pärla och du får tuuuusen kramar för idag!!!!!

Mattz Birath - Underbara bilder Åsa

Petra - Vilka underbara bilder, en sådan glädje. Och vilka coola tårtdekorationer 😀

Bodil - Det var bara kul!
FIna bilder! Det ser verkligen ut som om vi drog utomlands för att fota!

Solveig - Jättefina bilder! Tog du dom idag?? Fattar inte hur du redan har hunnit välja ut, redigera och blogga dom!! Vad är du för superkvinna igentligen? – Hur gör du? 🙂

Jessica - Tack så mycket! Fotona är helt fantastiska o levande precis som vi önskade. O Fjärilshuset visade sig vara precis vad vi behövde <3

admin - Tack själva! härligt att det blev som ni tänkt er! riktigt glad att jag kom ihåg fjärilshuset, känns perfekt 🙂

admin - Solveig: det tar ca 4-5 timmar att göra ett blogginlägg, man är ju egentligen nattuggla och söndagar kan man ju sova lite längre 😉 tycker det är kul att lägga upp snabbt för nyfikna brudpar och så har man känslan från dagen kvar!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*