• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Mina vackra tjejer

Vi har suttit och valt ut bilder att hänga upp hemma på väggen under helgen, blir mest stora bilder på blommor fotade med macro som min man tagit, skulle vara lite mysko att ha en kund på väggen, hur vackra ni än är! Ska få upp nån bild från bröllopet också, men de blir inte lika stora, lutar åt en serie med tre bilder i 15x21cm. Hittade de här bilderna på våra tjejer Cléo och Nemi när vi sökte efter bilder… visst är de fina mina små töser?

cleonemi

Anneli - Fantastiskt fina är de…dina tjejer!! Har jag drömt eller har du Bengaler??
Otroligt roligt att leta bilder att ha i sitt hem…dessvärre mycket svårt att ta tag i…och jag ligger lååångt efter! ;O)))

//A

admin - Halloj! nästan rätt, det är Ocicat katter 🙂 samma färger i princip som bengaler, men dessa är prickiga, lite som leoparder. Mmm, alltid svårt att ta sig tid till privata bilder, prioriterar alltid kundernas, men nu får vi snart upp 5 fina stora bilder hem på väggen! Dina heliga Birmor är riktigt fina dem med, otroligt vackra blå ögon! otroligt fin ras det med!Lite mkt pälsvård för min smak bara 😉 tror jag har nån på hemsidan från när jag fotat på kattutställning!

Anneli - Äsch…Ocicat…ja jag fick inte ihop mönstren med min förmodade dröm! Det var kanske någon annan jag tänker på…eller vad vet jag! ;O) Birmor är rätt lättskötta i pälsen..jag gör ingenting om jag inte vill…men förstås..de hårar ju och om jag är duktig på att kamma slipper jag mer ute i hemmet! ;O) Men birmor är vackra…bedårande…men det är Ocicat också…och bengaler ;O)

Eva - WOW!!!!

Victoria - Tjusig bild på dina damer, klart att dom ska upp på väggen. Hoppas att vi ses snart igen, kram

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*