• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Fejan

Förra sommaren fotade jag ett underbart par ute i Skärgården, Rickard och Emmas bröllop kommer jag sent att glömma, och trashningen på Millesgården var en av förra årets höjdpunkter! Tidigare i år så ringde Malin och David som driver Fejans Värdshus och krog ocj frågade om jag ville komma ut och fota till bland annat hemsidan, och tråkigare jobb kan man ju tänka sig 😉 Jag har hittills fotat vår och sommarbilder och ska ut i höst och vinter igen!
Förra veckan var jag ut och fotade i sällskap av vännen och kollegan Bodil och då tog vi några kort på mig i väntan på båten, Petter lira skivor och jag träffa på vänner till Emma och Rickard som kände igen mig från bröllopet, och visst har de en vacker svart jycke…

Igår var jag där igen, denna gång i sällskap av min käre Anders och inte alls för att jobba utan för att helt enkelt åka ut och njuta lite som gäster! Och maten ser inte bara god ut, det är den! ostbrickans kombination var utsökt och ett perfekt avslut på en perfekt middag! levande ljus, bra mat och solnedgången över vattnet som utsikt! Bilderna i detta inlägg är från alla tre tillfällen 🙂

Tusen tack Malin och David för en riktigt härlig dag!

bodil - Jättefina bilder från Fejan! nu fick de lite kvällsbilder också!

Rickard Riblom - Snygga bilder Åsa!
Fejan var en helt fantastisk ö/skärgårdskrog att gifta sig på så jag kan tänka mig att det var nästan jobbigt att välja ut de finaste bilderna från Fejan bland alla du måste tagit. Hoppas du får med några bilder på bröllopssviten med rosenblad. Det var mäktigt att gå och lägga sig där efter ett helgdags bröllop!

Igen, mycket snygga bilder (som vanligt verkar det som)! Emma och jag ska ut till Fejan en helg bara för att ha en helg i lyx, fast utan fotograf denna gång…

admin - Tack Rickard! och njut av fulla muggar! 🙂

Victoria - Längtar till en rofylld semester när jag ser dom här underbara bilderna!!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*