• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Elinor och Fredriks Skärgårdsbröllop 3 juli

Här kommer lite bilder från gårdagens bröllop! Helt underbart par och fantastisk plats! Själva vigseln hölls med de närmaste på en liten klippa, Elinors systerdotter Emelie, 3 år, sjöng Idas sommarvisa så fint och sen sjöng hennes mor för sin storasyster 🙂 Ulrica Hållen släpade extrautrustning med strålande humör och var ett riktigt trevligt sällskap på båten ut till Grinda, återigen tusen tack! Brudparets föräldrar hade dock fullt upp men att se till att tvillingarna Hugo och Gustav höll sig på klippan 😉 urgulliga busfrön!

Det var så kul att få dela eran dag, kunde inte varit bättre! GRATTIS och åter GRATTIS!

Ulrica - Fantastiska bilder!!!
Det var en ära att få följa dig en heldag, lära och inspireras.. och så måste jag ju säga att du var en jättego tjej som jag mer än gärna träffar snart igen 🙂

Varma hälsningar
Ulrica

admin - tack detsamma!!!!

Herr och Fru Stenberg - Ja, vilka underbara bilder Åsa!! Vi hade en helt underbar helg på Grinda och är så glada att du förevigat våra minnen i så fantastiska bilder…! Vilka miljöer du har lyckats fånga oss i och du lyckades verkligen få oss att slappna av!:-) Stor kram till både dig och Ulrika – bättre fotografer hade vi inte kunnat tänka oss! Och Åsa, ha det nu fint i en av mina favoritstäder London;-)

Sandra Lindeborg - Vilka fina bilder!!! De blir ett fint minne från bröllpet!

MVH Sandra

Annette Kongsmark - Super nice serie av bilder Åsa, med fina detaljer, bra jobbat som vanligt
//

Jenny Hammar - Jättefint Åsa, jag älskar verkligen bilden med midsommarstången!!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*