• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Stolt storasyster och förälskade leenden

Mellan möhippefotograferingen imorse och bröllopet på eftermiddagen hann jag ta mig förbi Kungsgatan där min stilige lillebror stod uppställd i väntan på kortegen! Efter bröllopet promenerade jag sedan till Lejonbacken vid slottet och fick en glimt att de nygifta, de såg verkligen lyckliga ut, man kan ju inte låta bli att undra vad Daniel viskar till Victoria 🙂

Bodil - WOW, ÅSA!
Vad kul! Det är ju jättebra bilder, ju!!! Stod du nära eller hade du värsta objektivet?!

Bodil - Glömde nämna din bror! Stilig ung man! Vad kul att ha honom där som motiv också!

admin - 200mm… så nära var jag inte, men tillräckligt för att se dem rätt bra 🙂 och visst är han stilig lillbrorsan!

Petra - Vilka bilder! Hur nära stod du?

admin - inte så nära… beskurit lite och fotade med 200mm

Elisabeth - Åh vilka fina bilder Åsa, du är verkligen ett proffs. Sån energi du har, springer från Romeos vaktpost på Kungsgatan till ditt eget fotojobb vid Stadshuset och sen vidare till Victoria och Daniel. Bra jobbat!! Kanon bilder och Romeos blev verkligen bra men så är jag ju väldigt partisk……kram

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*