• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Jenny & Anders 20 maj

I torsdags fotade jag detta underbara par! Härlig humor och bara så hyber trevliga… söt lillkille har de också! Vi skulle fotat enbart i studion men det var alldeles för fint väder ute för det så vi promenerade bort till Vasaparken, och visst var det värt det??? Jennys somriga bröllopsklänning och de fina sandalerna bara skrek efter att få fotas med gräs i sällskap, och då paret jobbar med wellpapp och det så lägligt fanns en hel vagn med gamla kartonger i parken var jag ju bara tvungen att fota ringarna på pappen, och precis när jag skulle försöka göra det lite obemärkt så smyger Jenny fram och säger “skulle det inte vara kul att fota ringarna på kartongen” so much för den lilla överraskningen 🙂 Det var ett litet hemligt bröllop, men då de flesta ska ha fått den härliga nyheten fredags är det fritt fram nu att visa lite bilder!

Mattz Birath - Underbara bilder Åsa

Bodil - Vad bra att ha en fin park i närheten!

Otroligt vackra ringar!!!

Jenny Hammar - Fint Åsa! Kul att du tog med bilden på barnets hand och träskon, gulligt. Gillar namnet på bilderna, stilrent!

Jenny Heikkilä - Lucky, lucky us! Vilken dag! Vilket väder! Och vilken suverän fotograf! Tack för ett fantastiskt jobb!

Karolina - Underbara bilder på fina Jenny och Anders!

Mobbjo - Kalasfina bilder på er och lillbattingen! Tycker både Mobjo och Ingela

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*