• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Anna och Stefans album

1

2

DSC_1050

4

DSC_1056

5

985

7

DSC_1232

DSC_1513

 

76

DSC_1545

14

567

8

99

98

987

19

78

DSC_2615

DSC_2837

12

DSC_3547

I helgen har jag suttit och knåpat med mina vänner Anna och Stefans bröllopsalbum. De gifte sig 31 januari i år på Waxholms kastell, urmysigt bröllop! A & S är ju världens gulligaste par och allt var bara så fint och supertrevligt! Precis efter bröllopet skrev jag så här i min gamla blogg:

 Igår var jag och min sambo på våra vänner Anna & Stefans bröllop! Det ägde rum på Kastellet i Vaxholm och var hur fint som helst… Vädergudarna lyste med sitt största leende mot oss och allt var bara så vackert, mysigt, trevligt, ja, de kunde inte gjort det bättre! Bröllop är alltid roligt att få bevittna, och när det dessutom är vänner blir det än mer speciellt.

Började dagen vid 11 då båten gick över till den lilla ön, brudens förberedelser, fotografering i det vackra vädret (om än kallt) följt av den mysiga vigseln i skenet av levande ljus. Skål, riskastning, gruppfoto och sedan fackeltåg runt kastellet till festlokalen… Stefan fick återuppleva rollen som Coco the clown, det blev många underhållande tal och inte minst ett otroligt vackert tal från bruden till sin nye make som fick de flesta ögon att tåras! Kvällen avslutades med fyrverkeri och dans!

Petra - Blir ett jätte fint album som vanligt, älskar bilderna där paret gör en massa miner på 🙂

Lindísima - Här verkligen lyser det kärlek, både i bilderna och i arbetet du lagt på albumdesignen! Motljus-/siluettbilden är helt underbar!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*