• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Underbara Lars och hans Inger

Jag har den enorma turen att få bevittna många mycket speciella ögonblick i livet, men den 26 mars fick jag verkligen vara med om något speciellt, dagen då Lars och Inger fick varann! Lars och Inger träffades för dryga fem år sedan via ett forum på nätet och sakta men säkert uppstod vänskap som ledde till en stark kärlek! På flyget på väg hem från en operation friade Lars i pilotens mikrofon och det blev såklart ett JA! Det var med lyckotårar i rösten som jag fick höra om detta på vårt första möte, och efter hela deras historia kan jag säga att mina ögon inte var helt torra… men så är jag ju en romantikälskare! Det var sann lycka i Gustav Vasa kyrka den dagen när de med två vittnen blev vigda!

Som assistent och andre-fotograf i kyrkan följde min praktikant sen 8 veckor tillbaka, Fredrika, med. Det var sista dagen på praktiken och första bröllopet hon varit på 🙂

Tack Inger och lars ännu en gång för att jag fick vara med och bevittna er kärlek, den rörde mig riktigt djupt!

Jenny Bäcklin - Vilken fantastisk historia!Jättefina bilder!

Fredrika - Alla bilder är så underbara! Jag älskar den när hon tittar fram bakom honom 😀
Tack igen för att jag fick följa med!

admin - tack för att du var med!

Jenny - Helt fantastiska bilder Åsa, jag blir rörd!

Petra - Vilken söt historia och dom verkar vara riktigt gulligt par också. 🙂 Gillar den svartvita då dom håller varandra i händerna.
Jättefina bilder som vanligt Åsa 😉

Bodil - Det går ju inte annat än att röras över detta inlägg och dina fina foton!
Jag vet inte vad det är med äldre brudpar. Man blir bara så glad.

Lovisa Karlsson - Allt är bara så vackert! Bilderna, storyn och brudparet!
Jättegrattis till brudparet!

Inger, bruden - Tack snälla ni för allt ni skrivit om oss. Det är jag som är den lyckliga bruden, Lars är nu min underbare make, lyckan är fullständig.
Mitt mål var att kunna GÅ utan kryckor fram till altaret. Jag har kämpat, lidit, gråtit..men jag är envis och målinriktad, och nu har jag släppt mina kryckor efter den omskrivna operationen. Idag kämpar jag med stavar och min store stöttare är min man, han tror på mig.
Att sen träffa Åsa, att få berätta för henne om vårt möte, om frieriet högt ovan molnen..om kämpiga 5 år eftersom vi bor långt ifrån varandra, och att sen gifta sig i Gustav Vasa kyrka med LARS. Hur kan man nå sån lycka? Jag knäpper mina händer och säger: TACK Åsa och TACK Lars för en underbar dag.

Anneli - A'la Foto - Vilka underbara bilder! SÅ härligt med kärlek och sån lycka på äldre dagar! Det ger hopp för framtiden! :O))

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*