• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Marthe & Stian 12 mars

Den 12 mars så fotade jag detta urgulliga par som samma dag gifte sig på Norska Ambassaden. Jag bara älskade Marthes klänning, vi var ju bara tvugna att köra lite Marilyn-bilder…. ett stort tack för att jag fick vara en del av er dag, det glada humöret förgyllde min dag!

vexy - otroligt vackra bilder. hennes klänning är helt ljuvlig och du har fångat fantastiska bilder fulla med liv, jättebra ljus också.

Ulrika - Åh, den sista bilden är ju helt fantastisk! Och den med klänningen är väldigt fin den med!

tone grønvold - OMG!! ,dere er så vakre begge to, marthe (bruden) er et modellevne!utrolig flotte bilder!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*