• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

1-årig bröllopsdag! 090307

Idag är det ett år sen vi gifte oss! sjukt snabbt tiden går… vi firade igår kväll med restaurang och Alice i Underlandet på bio ( Jag älskar Tim Burton och sett allt han gjort).
Bjuder här på vårt bröllopsalbum! Vi hade en relativt litet bröllop med nära släktingar, 14 gäster totalt 🙂 Det blev en lista på 120 personer när vi räknade alla vi ville bjuda och det skule blivit lite för stort för oss så vi skalade helt istället! Två dagar efter bröllopet drog vi iväg till Mexico i två veckor, hade inte vart fel att göra om det i år! Vi fotograferade vid Tyresö slott för det är helt enkelt så fint där, och då mars kan vara lurigt så kändes det tryggt med valven om det skulle regnat! Vigseln och middag hölls på den vackra Tornvillan i Nacka Strand.

Fotograf för dagen var supergulliga och duktiga Jenny Blad, albumdesignen har jag gjort själv. Klänningen är skapad av min barndomsvän Boja, Tawido by Boja. Vigselförättaren Helena Jungenstam har tidigare vigt min bästa vän och innan dess hennes syster, och hon kändes som det självklara valet efter de två fina vigslarna! En riktig höjdpunkt var att vi fick tag på Lalla Hansson som gjorde oss den stora äran att sjunga under vigseln, Anders har lyssnat på Lalla sedan barnsben och hade hans låttext i sin presentation på spraydate där vi träffades för snart 5 år sen, så det kändes riktigt speciellt!

Anna - SÅÅÅÅ vackert! Ni är så fina. Och grattis förstås!!

Lovisa Karlsson - Jättegrattis på er 1-årsdag! Underbara bilder :-).
Ni är så vackra sååååååååååååå!

Mattz Birath - Grattis på Bomuls dagen Åsa & Andrers

Eszter Simone - Ni är så sjukt vackra! Stort grattis!!

Petra - Grattis på 1-årsdagen, tiden går så otroligt fort. 🙂

Bodil - ja, det var roligt att se igen! Jättefint! Vi firar 12 år snart…

Jenny Hammar - Stort grattis, vilka fina bilder och fint album! KRAM!

*Mette* - Söta ni är 🙂

Mandy - Åhhh vad söta ni är och vilken lycka ni sprider!!underbart!

admin - Tack alla!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*