• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Alla hjärtans dag och vinnaren i tävlingen!

Hoppas ni alla har en supermysig dag idag! För mig är det nu dags att avslöja vinnaren i tävlingen, trodde inte det skulle vara så svårt, men fick massa mail med rätt svar och superfina motiveringar… till slut tänkte jag att det enda rätta var att skriva alla namn på varsin lapp och låta min man dra en lapp! Jag har skickat mail till de övriga tävlanden med tröstpris 🙂

Så vinnaren är…… *trumvirvel*…. Håkan Karlsson! med motiveringen: “För att det skulle vara den bästa “alla hjärtans dag”-present som jag kan ge min fru!”

Bilden är på de två små lergubbarna jag gjorde till min vänner Anna och Stefan som 1-årig bröllopspresent 🙂

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*