• Välkommen till Ateljen vid Odenplan!

    Här bredvid hittar ni mina populäraste gallerier, men kika gärna in under portfolio där Du hittar många fler bilder som bloggats under åren!

Cecilia & Martins bröllop

Förra helgen, den 23 januari gifte sig Cecilia och Martin med vackert vinterväder i Bromma kyrka. Vi började med lite bilder i studion och sen bar det iväg till kyrkan! Vigseln fotograferades av fotograf Mattz Birath då jag själv inte kunde, min man hade nämligen sitt 30 årsfirande samma dag…. Ville blogga redan samma dag som jag brukar efter bröllop, men hade känt mig lite asocial då i firandet, hehe… men nu äntligen kommer lite bilder!

Emma - Adorable moments - Åh! Underbara bilder Åsa 😀

Mattz Birath - Underbara bilde ÅSA

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*